Patent leather 15 cm DOMINA-1023 Black ankle boots with stiletto heel

Bijblijven met de huidige mode is niet eenvoudig. Als we alles zouden volgen wat de mode voorschrijft, zouden we hoogstwaarschijnlijk ernstig ziek of gewond in het ziekenhuis eindigen. De strijd om zo mager te blijven als supermodellen en de moeite die je doet om je evenwicht te bewaren op je nieuwe schoenen met hoge hakken, heeft ernstige gevolgen voor je gezondheid.

Gaat er een belletje rinkelen bij de uitdrukking my feet are killing me? Als dat zo is, is het omdat het waar is, we hebben het gevoel dat onze voeten ons zullen doden, en visit https://www.heels-high.nl hun wapen is niets anders dan een paar schoenen met hoge hakken. Uit recent onderzoek is gebleken dat er een toename is van het aantal vrouwen dat in ziekenhuizen wordt opgenomen vanwege aandoeningen die verband houden met hoge hakken.

Artsen en experts op dit gebied vertellen ons al jaren dat de verwondingen aan onze voeten veroorzaakt door hoge hakken permanent kunnen zijn. En toch blijven we ze gebruiken. Is mode belangrijker dan onze gezondheid? Dit is een vraag waar we zeker over moeten nadenken voordat we onze nieuwe hoge hakken dragen.

Eeltknobbels, breuken, belasting van voeten, rug en enkels zijn slechts enkele van de gevolgen van het dragen van hoge hakken. Maar wat maakt het uit, toch? Als ik mijn mooie Italiaanse schoenen met hoge hakken maar heb… Wel flitsnieuws, als het enkelbeen gebroken is kun je die schoenen niet meer dragen.

Sommige vrouwen dragen hoge hakken naar het werk, om te gaan winkelen of zelfs als ze thuis zijn. De meeste van deze vrouwen zijn zich niet bewust van het feit dat terwijl ze hoge hakken dragen, onze voeten in een onnatuurlijke positie worden geplaatst. De problemen veroorzaakt door hoge hakken omvatten niet alleen voetaandoeningen, maar ook rug- en houdingsproblemen.

Het is niet nodig om je eraan te herinneren dat, hoe mooi je hoge hakken ook zijn, als je een bult in je rug hebt, alle ogen gericht zullen zijn op de gebogen houding in plaats van op je schoenen. Dus wees slim en wees gezond, draag niet te veel schoenen met hoge hakken.

Ook als je constant schoenen met hoge hakken draagt, wordt de achillespees in de loop der jaren korter. Deze aandoening is bijzonder pijnlijk, vooral als u probeert terug te gaan naar platte schoenen. Bovendien lijden sommige vrouwen die schoenen met hoge hakken dragen aan een neuroom, waarvoor in sommige gevallen een operatie nodig is.

Hamerteen is een andere aandoening die het gevolg kan zijn van het dragen van schoenen met hoge hakken. Dit is een gevolg van het feit dat je tenen naar de voorkant van je schoenen worden geduwd. Eelt en likdoorns verschijnen meestal als u schoenen met hoge hakken draagt. Dus de vraag is… Heb je liever mooie schoenen of mooie voeten?

Als het gaat om schoenen met hoge hakken, geloof ik echt dat de prijs die vrouwen moeten betalen voor mode veel te hoog is. Men moet gezondheidsbewust zijn en in gedachten houden dat in de mode zijn niet alleen onze gezondheid kan schaden, maar ook ons uiterlijk, en wat is het nut van mode als ons uiterlijk ons in de steek heeft gelaten. Wees slim en denk twee keer na voordat je die schoenen met hoge hakken draagt.