Ben je op zoek naar een nieuwe wenkbrauwbehandeling? Dan is de powder brows behandeling bij ons in Utrecht wellicht iets voor jou! Bij Melissa Beauty, een beauty salon gevestigd in Utrecht, bieden wij deze behandeling aan.

Wat zijn powder brows?

Powder brows is een semi-permanente wenkbrauwbehandeling waarbij er met behulp van een apparaat kleine stipjes pigment in de huid worden aangebracht. Dit zorgt voor een zachte en natuurlijke poederachtige wenkbrauwlook. Het resultaat is vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder. Bij Melissa Beauty werken we met de nieuwste technieken en hoogwaardige pigmenten die speciaal zijn ontwikkeld voor deze behandeling.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Voordat we beginnen met de behandeling, bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. We tekenen de wenkbrauwen voor en als je tevreden bent met het ontwerp, beginnen we met de behandeling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een verdovende crème om eventuele pijn te verminderen. De behandeling duurt gemiddeld twee uur en na afloop krijg je instructies over hoe je de wenkbrauwen moet verzorgen.

Nazorg en resultaat

Na de behandeling kan de huid rond de wenkbrauwen rood zijn en kunnen er kleine korstjes ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt na een paar dagen. Het resultaat van de behandeling is semi-permanent en blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Om het resultaat te behouden, raden we aan om regelmatig een touch-up behandeling te ondergaan.

Powder brows behandeling in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in de powder brows behandeling en wil je dit graag laten doen bij onze beauty salon in Utrecht? Bij Melissa Beauty ben je aan het juiste adres! Onze ervaren schoonheidsspecialisten helpen je graag om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Naast powder brows bieden wij ook andere wenkbrauw- en wimperbehandelingen aan, zoals henna brows en lash lift. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden!