De ontwikkeling van Android-apps wordt groot in 2011. Dit mobiele besturingssysteem dat in 2005 door Google werd gekocht, zal de komende tijd zeker sterker worden. De eerste Android-smartphone was de HTC Dream / G1 in 2008. T-mobile adopteerde hem en daarom stond hij beter bekend als T-mobile G1. Groothandel app laten maken Er waren verschillende meningen over de smartphone en velen waren niet tevreden; De ontevredenheid was echter vooral te wijten aan de verscheidenheid van de telefoon en het Android-besturingssysteem bleek een gekwalificeerde concurrent te zijn geworden van andere mobiele besturingssystemen.

Ik stel voor dat u de hulp inschakelt van een ervaren producent. Dit is iemand die de beginnersfouten heeft gemaakt en die u kan helpen de app-ontwikkeling bij te houden, zodat de apps die u ontwikkelt de functies uitvoeren die u bedoelde. Als u een deel moet delen van de inkomsten die voortkomen uit gezamenlijk ontwikkelde apps, neem daar dan alstublieft geen bezwaar tegen. Het kan te maken hebben met zakendoen en iemand wordt er beter in, je hebt minder een mentor nodig.

Is er een groep die gebruik kan maken van de app? Is het mogelijk om potentiële gebruikers op de markt te brengen? Mensen die van handwerken houden, zullen waarschijnlijk mijn voetbal-app niet willen (en ik ook niet hun handwerk-app). Maar velen zijn sterk betrokken bij iets gerelateerd borduren of handwerken. Hongerige fans van deze niche zullen een fantastische app verslinden. Regurgitate zal niet echt potentieel gebruik maken van de iPhone- of iTouch-applicatie, maar ze zullen evangelisten worden voor u, uw app en de diensten die u levert als u ze goed behandelt. Het zijn meestal enkele mensen die u aan uw zijde nodig heeft.

Er is hevige concurrentie tussen de evenwichtige groei van iPhone-software. De App Store werd gelanceerd in 2008 en sindsdien zijn er 20.000 applicaties vermeld. Het maken van een talloze app zal een lastige en grote onderneming worden. Als je een idee hebt, heeft iemand misschien hetzelfde idee met een app die mogelijk al beschikbaar is om bijna dezelfde taken uit te voeren. Niettemin zorgen de mogelijkheden voor de nieuwe iPhone 4g-app ervoor dat mensen zich naar deze branche haasten.

Door uw verdienpotentieel voor de gezondheid op te schonen, leert u hoe u een app voor de iPhone kunt maken die daadwerkelijk positieve recensies heeft. De sky is the limit, afhankelijk van uw creativiteit en de manier waarop u de iPhone-app promoot. Het kan op iPhones en iPads over de hele wereld worden gebruikt. Mogelijk kunt u de app zelfs aan een groter bedrijf verkopen, die deze voor specifieke privédoeleinden volledig kan gebruiken.

Maak niet alles op maat! In de beginfase, toen iOS-apparaten werden gelanceerd, waren er maar heel weinig bibliotheken en extensies beschikbaar die de ontwikkeling van mobiele apps konden verbeteren. Maar vandaag is iOS volwassener geworden en kan het veel dingen bevatten, zoals knoppen, zijbalken en meer. Kies dus niet voor het maken van scratch, maar maak het maximaal van iOS zelf.

IPhone-contentmanagement heeft een aantal van de knapste IT-hersenen aangetrokken, en in veel opzichten een aantal iPhone-apps die perfect gebruik maken van de geweldige mogelijkheden die de integratie van internet en mobiele telefonie biedt. Maar dan zijn er misschien nog de duistere dingen over serieus rare of pure, blaffende iPhone-apps die een duister of ongelooflijk doel dienen. Je kijkt naar de apps, ziet wat ze te bieden hebben, leest opnieuw om er zeker van te zijn dat je het juiste uiteinde op de stick hebt gekregen, en dan krab je verbijsterd op je hoofd.

Dat is voor meteen voorbij. Ik zal later een update geven over de ontwikkeling van mobiele apps, waar we onlangs naar zijn gaan kijken. Nu zal de professionele betaalde versie van al deze stukjes software misschien meer functies vereisen en beter zijn, maar de gratis, open-sourceversies zijn op zichzelf niet zo slecht. Maar met een beetje onderzoek, Googlen en vragen aan anderen die er zijn geweest, zul je een toolbox met programma’s ontdekken die voor jou het beste werken.