De e-vloeistof- en vape-industrie is in de loop van de afgelopen jaren zo gestegen dat het praktisch onherkenbaar is van wat het was. Voor nieuwe vapers en degenen die hopen te veranderen van roken, is het allesbehalve gemakkelijk om in de war te raken door alle de verschillende vape-vloeistoffen die beschikbaar zijn.

Dus in deze gids geven we je alles wat je nodig hebt om na te denken over moderne e-liquids om ervoor te zorgen dat je alle feiten hebt.

Wat is e-vloeistof?

Simpel gezegd, een e-vloeistof bevat nicotine (optioneel) en smaak. Bij gebruik met een e-sigaret levert het nicotine aan je lichaam, net als een traditionele sigaret, visit https://nl.vawoo.com/nl/ maar zonder de vreselijke smaak, geur en dodelijke gifstoffen. Je hebt het verschillende namen horen noemen en het op verschillende manieren gespeld gezien, aan het einde van de dag is het niet anders. Dus de volgende keer dat u vape-sap, vape-vloeistof, e-juice of mod-sap hoort of ziet, zult u zich realiseren dat het eigenlijk gewoon e-vloeistof is. Het enige wat u hoeft te weten is dat als de vloeistof in een e-sigaret gaat, het een e-vloeistof.

Hoe werkt e-liquid?

We realiseren ons dat e-vloeistof nicotine en smaak bevat en dat het wordt gebruikt in een vape-gadget. Maar hoe kan het een vloeistof veranderen in iets dat we kunnen inademen? Nou, het is simpel. De meeste vape-gadgets bestaan uit 3 delen. Een batterij, een tank die bovenop zit en een spoel in de tank. Wanneer vape-vloeistof aan de tank wordt toegevoegd, begint het de spoel te doordrenken. Op dat moment, wanneer u de batterij opstart, warmt deze de vloeistof op, zodat deze verandert in damp. Het is hetzelfde als het opwarmen van een ketel, behalve dat je de damp rechtstreeks in je mond en longen inademt.

Is e-vloeistof schadelijk?

Vapen is een redelijk nieuwe activiteit, dus het kan niet algemeen worden gezegd wat de langetermijneffecten op het lichaam zijn. Er is niet genoeg tijd verstreken om onderzoekers in staat te stellen echte conclusies te trekken. Laten we echter meteen met de deur in huis vallen: als u nog nooit hebt gerookt, wordt het afgeraden om te beginnen met vapen. Wat we echter volledig kunnen stellen, is dat vapen veel minder schadelijk is dan roken. In tegenstelling tot traditionele sigaretten bevat e-vloeistof geen kankerverwekkende synthetische stoffen zoals teer en benzeen, of koolmonoxide en waterstofcyanide.

Hoe kies je de juiste nicotinesterkte?

Een zware roker kan worden geclassificeerd als iedereen die meer dan 15 sigaretten per dag rookt. Voor dergelijke personen wordt een hogere dosering van op nicotine gebaseerde E-vloeistoffen aanbevolen. Voor mensen die de neiging hebben om tot 10 sigaretten per dag te roken, wordt een hogere dosering niet aanbevolen. Voor mensen die niet regelmatig roken, is het niet verplicht om op nicotine gebaseerde e-vloeistoffen te kopen. Nicotinevrije E-vloeistoffen zijn ook verkrijgbaar. In alle gevallen kunt u uitgaan van een optimale hoeveelheid dosering volgens uw verlangen en uiteindelijk verhogen of verlagen volgens uw behoefte.

De afhaalmaaltijden

Met deze informatie kunt u gemakkelijker weten welk type e-Liquid u nodig heeft. Er zijn veel opties om uit te kiezen in E-Fluids, variërend van verschillende smaken tot verschillende nicotinegehaltes, afhankelijk van uw wensen.